Υποχρεώσεις Ποδοσφαιριστών

 Οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας υποχρεούνται :

 1. Να συμμετέχουν σε όλες τις προπονήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα που καταρτίζει ο προπονητής τους και να λαμβάνουν μέρος σε οποιοδήποτε φιλικό ή επίσημο αγώνα κληθούν από τον προπονητή.
 2. Η ένδυση των ποδοσφαιριστών με τα ρούχα της ομάδας είναι υποχρεωτική.
 3. Να προσέρχονται στις προγραμματισμένες προπονήσεις 15΄πριν την καθορισθείσα ώρα και να συγκεντρώνονται στα αποδυτήρια ή όπου αλλού τους υποδείξει ο προπονητής τους.
 4. Να προσέρχονται στις προπονήσεις με τον ποδοσφαιρικό σάκο της ομάδας και όλα τα υλικά που είναι απαραίτητα για την προπόνηση (καλαμίδες, νερό, πετσέτα, αδιάβροχο, μπλουζάκι για να αλλάξουν).
 5. Να φοράνε σε όλες τις προπονήσεις καλαμίδες.
 6. Να έχουν υποδειγματική συμπεριφορά όταν συμμετέχουν σε αποστολή της ομάδας, να ακολουθούν το πρόγραμμα της αποστολής και να υπακούουν στις υποδείξεις – κατευθύνσεις των προπονητών.
 7. Να υπακούουν και να ανταποκρίνονται με διάθεση στις οδηγίες των υπευθύνων προπονητών κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.
 8. Να φροντίζουν να διατηρούν καθαρούς τους χώρους όπου προπονούνται και αγωνίζονται και να προσέχουν το αθλητικό υλικό της ομάδας και τον προσωπικό τους ιματισμό.
 9. Σε περίπτωση ασθένειας, τραυματισμού ή αργοπορίας να ενημερώνουν αμέσως τον προπονητή τους.
 10. Όλοι οι  ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι επιμελείς στα μαθήματα. Ενώ οι ποδοσφαιριστές από Δ’ τάξη δημοτικού και μεγαλύτεροι  είναι υποχρεωμένοι να προσκομίζουν στον προπονητή τις σχολικές τους επιδόσεις ανά 3 μήνες.
 11. Υπεύθυνοι για τις κλήσεις σε Ε.Π.Σ.Μ ρητώς ορίζονται οι προπονητές των τμημάτων υποδομής. Απαγορεύεται η παρουσία αθλητού σε επιλογές των κλιμακίων χωρίς την έγκριση του εκάστοτε προπονητή.
 12. Οι εκπαιδευόμενοι ποδοσφαιριστές είναι υποχρεωμένοι να επιδεικνύουν αθλητική και κόσμια συμπεριφορά μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.
 13. Απαγορεύονται ρητώς οι διαμαρτυρίες, οι εκνευρισμοί, ανταπόδοση χτυπημάτων καθώς και κάθε άλλου είδους σχόλια προς τους φιλάθλους, διαιτητές, αντιπάλους και συναδέλφους πριν, μετά και κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων.

 

Latest Blog Posts

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp15