Υποχρεώσεις γονέων

 

 1. Να ενθαρρύνουν τα παιδιά να αγωνίζονται σύμφωνα με τους κανόνες του αγώνα.
 2. Να μη φωνάζουν ή κατακρίνουν τα παιδιά για τα λάθη τους.
 3. Να ενθαρρύνουν τις προσπάθειες των παιδιών.
 4. Να μην αμφισβητούν τις αποφάσεις των διαιτητών / βοηθών.
 5. Να βοηθούν να απαλλαγεί το ποδόσφαιρο από αντιαθλητικές ενέργειες και από τον ρατσισμό.
 6. Να βοηθούν τα παιδιά στην τήρηση των υποχρεώσεων τους.
 7. Οι γονείς έχουν υποχρέωση να συνεργάζονται με τους προπονητές και ο ρόλος τους πρέπει να είναι συμβατός με τους κανόνες του τμήματος.
 8. Η παρουσία γονέων και κηδεμόνων στους χώρους      προπόνησης δεν πρέπει να δημιουργεί παρενέργειες στο έργο των παικτών και      των προπονητών. Εάν συμβεί αυτό αποβάλλονται από τον περιβάλλοντα χώρο.
 9. Απαγορεύεται η είσοδος γονέων στους      αγωνιστικούς χώρους.
 10. Απαγορεύεται η επικοινωνία γονέων – παιδιών      κατά τη διάρκεια του αγώνα και της προπόνησης.
 11. Η Σχολή λειτουργεί από τη Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου μέχρι το τέλος της σχολικής περιόδου (15/6). Προπονήσεις δεν γίνονται τις αργίες που ορίζει το Υπουργείο Παιδείας.
 12. Η ένδυση των αθλητών της σχολής είναι συγκεκριμένη στις προπονήσεις και υποχρεωτική.  Όποιος δεν ακολουθεί τους κανόνες ένδυσης δεν μπαίνει στο χώρο εκπαίδευσης – προπόνησης.
 13. Η παρουσία των αθλητών είναι  υποχρεωτική (εκτός σοβαρού λόγου ή διαγραφής).
 14. Οι ώρες προσέλευσης των αθλητών πρέπει να τηρούνται αυστηρά (για λόγους υγείας, τάξης και καλής ροής της προπόνησης).
 15. Απαγορεύονται μέσα στην προπόνηση τα αξεσουάρ, ακόμα και αν πρόκειται για σταυρό ή ρολόι (είναι επικίνδυνα για τους αθλητές).
 16. Στο χώρο προπόνησης απαγορεύεται αυστηρά να μπαίνει οποιοσδήποτε χωρίς άδεια των προπονητών. Απαγορεύονται οι φωνές και οι υποδείξεις προς τους αθλητές από τρίτους (γονείς, συνοδούς κλπ), την ώρα της προπόνησης.
 17. Επιτρέπεται η παρουσία των γονέων – κηδεμόνων στην προπόνηση, δίχως αυτή να δημιουργεί προβλήματα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και στους προπονητές.

Είναι αυτονόητο ότι ο γονιός που εντάσσει το παιδί του στο τμήμα ανάπτυξης της Ακαδημίας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη δομή και τον τρόπο λειτουργίας της.

Η συνεργασία ανάμεσα στους γονείς και τους προπονητές είναι απαραίτητη.

Latest Blog Posts

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp15